VVS-installation & VVS-service från Grunditz Rör AB

Vi på Grunditz Rör i Skillingaryd mellan Jönköping och Värnamo hjälper dig med VVS-installation och VVS-service. Våra duktiga montörer installerar och servar ditt värmesystem och din VVS-anläggning.

Ibland kan det handla om en läckande kran som inte vill sluta droppa. I samband med badrumsrenovering gör vi oftast en helt ny rörinstallation och monterar nya blandare. Ibland rycker vi ut och byter ut en trasig värmeradiator som gör att centralvärmesystemet inte fungerar som det ska. Vi anlitas ofta för arbete med värmesystem eftersom det med tiden kommit att blivit lite av vårt expertområde. Vi installerar och servar både centralvärmesystem och värmesystem som värmepumpar och värmeväxlare.

Rörinstallation och VVS-Service på industrier

Vi anlitas även för VVS-service på industrier och företag som behöver en partner som kan installera och underhålla komplexa VVS-system. Vi har kunskapen som behövs för att genomföra en professionell rörinstallation i krävande miljö. När systemen står stilla är det oftast bråttom. Då rycker några av våra kunniga medarbetare ut för att felsöka och åtgärda felet. Självklart erbjuder vi även jourservice på kvällar och helger.

Snabb inställelse, kunnig personal och välutrustade servicebilar är ett måste för att vi ska kunna svara upp till industriföretagens förväntningar på minimala stillestånd. Och det är en en utmaning som vi gärna tar oss an.

 

Grunditz Rör VVS-installation & VVS-service i Värnamo & Jönköping.